es

Batxillerat DUAL

Procediment d’inscripció al Programa Dual: clica aquí

Per a més informació sobre el Programa Dual clica aquí

En el nostre continu afany de millorar i preparar al nostre alumnat per un món cada vegada més global, el nostre col·legi oferta des del curs 19-20 el batxillerat Dual.

El Diploma Dual és el programa oficial de convalidació internacional de títols de batxillerat que permet a l’alumnat obtenir dues titulacions simultànies: la pròpia del seu país i el títol American High School Diploma.

Quan finalitzen els seus estudis, els alumnes i les alumnes del Diploma Dual aconsegueixen exactament la mateixa titulació que els estudiants nord-americans al finalitzar el High School.  Aquesta titulació està reconeguda en tots els estats i en totes les universitats del món.

El programa de Diploma Dual creat i desenvolupat per Academica Corporation prepara als estudiants a obtenir els  millors nivells de competència en base a tres grans objectius:

Immersió Lingüística: Totes les assignatures i les relacions amb els professors s’estableixen en anglès des del primer moment. Adquisició d’un nivell bilingüe avançat.

Immersió Tecnològica: Domini en el maneig de les tecnologies més avançades d’aprenentatge digital.

Immersió Personal: L’alumne assoleix responsabilitat i maduresa en el treball, amb alt nivell d’autonomia, aprenentatge de la gestió del temps, capacitat d’adaptació i flexibilitat per treballar en entorns diferents i multiculturals.

 

L’alumne treballa les matèries seleccionades des de casa amb l’ordinador. El Programa posa a la seva disposició totes les plataformes, sistemes i eines que va a necessitar.

Exigeix un nivell mig d’esforç similar a una activitat extraescolar: de 3 a 5 hores setmanals. Depenent de les capacitats de l’alumnat i del nombre d’assignatures que cursa.

El Diploma Dual es pot iniciar en 2n d’ESO, 3r d’ESO, 4t d’ESO o 1r de Batxillerat. L’avantatge de començar abans és que l’alumne només haurà de cursar 1 o 2 assignatures per curs, i la càrrega lectiva serà menor durant el Batxillerat.

Podeu descarregar el PDF amb més informació clicant Aquí.

Graduació del Batxillerat Dual 2024

El dia 6 de juliol es va celebrar l’acte de graduació del Batxillerat Dual a Madrid. Felicitem al nostre alumnat que han aconseguit aquesta doble titulació.

Graduació del Batxillerat Dual 2023

El dia 1 de juliol es va celebrar l’acte de graduació del Batxillerat Dual a Madrid. Felicitem als nostres alumnes que han aconseguit aquesta doble titulació.

Menció d’honor del Batxillerat Dual 2023

L’alumna Clàudia Botías Gil del nostre col·legi s’ha graduat amb honors en el Batxillerat Dual.
Moltes felicitats!