Notícies

Divendres 12 d’abril van celebrar a l’escola el Dia de Carumanda amb el lema SOMOS IGUALES, amb la finalitat de compromete’ns a millorar les desigualtats en els diferents països.

El dia 11 d’abril, els nens i nenes de 2n de Primària ens van fer gaudir de les seves actuacions musicals.

El dia 10 d’abril els alumnes de 1r de Primària ens van fer gaudir d’unes variades actuacions musicals.

Un dia de primavera envoltats d’animals.

Els alumnes de 4t de Primària han visitat la Fundació Mona, centre de recuperació de primats, a Riudellots de la Selva.

El treball de recerca de l’alumna de 2n de Batxillerat social, Eva Barbancho, va quedar entre els vuit millors al 18è Fòrum de treballs de recerca que organitza la Seu del Districte d’Horta-Guinardó.

Els alumnes de Batxillerat humanístic i de Llatí de 4t d’ESO al Festival de Teatre Grecollatí Prósopon.

Els nens i nenes de P5 segueixen gaudint de les colònies.

Primer dia de colònies a Bigues i Riells.

Divendres 29 de març els alumnes de 4t de Primària ens van fer gaudir d’un espectacle de música i ball amb diferents actuacions.

Dijous 28 de març els alumnes de 3r de Primària van protagonitzar el seu festival amb diferents actuacions musicals.

L’alumnat de 2n de Batxillerat van anar al Saló de l’Ensenyament de Barcelona. Allí vam tenir l ‘oportunitat de rebre tota la informació sobre les ofertes dels diferents estudis.

Els alumnes de 3r de Primària van anar al parc d’aventures “El bosc vertical” a Mataró per gaudir de l’esport i la natura.

Els nens i nenes de 1r de Primària han visitat la granja de Can Rigol.

Avui, al campus de la Universitat Politècnica de Catalunya, s’ha celebrat la 42a edició del concurs de relat breu organitzat per la Coca-cola.

Els alumnes de P5 descobreixen els volcans.

Aquest divendres 15 la Capella de la Torre estarà oberta des de les 9:00 fins a les 17:00h , i per a vosaltres famílies, a partir de les 17h fins a les 19:30h us esperem per a qui vulgui anar a regalar-se aquest espai i temps de Quaresma diFErent.

Les alumnes de 2n d’ESO realitzen una obra de teatre “La encantadora de números” sobre la vida de Ada Lovelace per els alumnes de primer cicle de Primària.

Els alumnes de 2n de Primària han rebut la visita dels cavalls de la Guàrdia Urbana a l’escola.

Comencem la Quaresma i farem una celebració, a la capella de l’escola, aquest dijous a les 17:15 hores i aquest diumenge a les 12 hores.