es

H. Julio Santillán

Aquesta matinada, el H. Julio Santillán ens ha deixat a l´edat de 84 anys per anar a la casa del Pare

La seva primera estada a Barcelona va ser de l’any 1955 al 1958, com a professor del Col·legi de la Diagonal. Va ser un dels germans que van descobrir la finca de Can Carabassa i que van promoure el trasllat del Col·legi Sagrada Família al barri d’Horta. Va tornar a la Diagonal l’any 62 i des de l’any 1965 ha viscut a la Comunitat de Barcelona (a excepció d’una estada de 4 anys a Gavà).

Durant tots aques anys ha estat un testimoni excepcional de la vida entregada, humil i compromesa d’un germà de la Sagrada Família. Professor apassionat del camp de la literatura i les lletres, tutor, coordinador de COU, catequista, fotògraf incansable, animador de les Fraternitats Natzarenes des de la seva creació i, ja jubilat, col·laborador generós en moltes petites activitats com atendre la recepció o obrir la porta del carre Llobregós. Va ser el responsable de la revista EL COLE durant moltíssim anys i va acompanyar l’AMPA en les seves reunions i activitats. En totes aquestes tasques va entregar la seva vida al servei de Déu i dels altres.

Si voleu acompanyar-nos en el seu comiat, serà al Tanatori de la Ronda de Dalt (sala 1) a partir de les 9.00 del 8 de febrer. El funeral serà divendres, 9 de febrer, a les 10.00h.

El 13 de febrer, a les 17,30 h. celebrarem l’Eucaristia a la capella de l’escola per recordar-lo i pregar per ell.

Des de la fe, el recordem amb l’amor que sempre va mostrar i amb la convicció que ja està gaudint de l’amor etern de Déu.

Descansi en Pau.